top of page

Ongeëvenaard vakmanschap op het vlak van stoomketels & stoominstallaties

Een specialiteit van het huis bij Boiler Service Group is de stoominstallatie en stoomketel voor de industrie. Wij zorgen niet alleen voor een vlekkeloze plaatsing, onderhoud en service van uw stoomketel, maar geven u ook deskundig advies. We koppelen steeds het geschikte systeem aan uw bedrijf en zorgen ervoor dat uw installatie en/of stoomketel op een energiezuinige manier kan draaien. Een brede waaier aan mogelijkheden om uw stoomketel energiezuinig te maken zoals economizers, rookgascondensors, warmtewisselaars, toerentalregelingen, cascade systemen en automatische zuurstofregelingen voor branders zijn beschikbaar. Ons eigen studiebureau laat u de perfecte stoominstallatie of stoomketel zien die klaar is voor de toekomst.

Naast de stoomketels hebben ook thermische olieketels, warmwaterketels en andere verwarmingsinstallaties voor ons geen geheimen meer, maar sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we ons steeds meer toegelegd op de stoomketel en stoominstallaties.
Wij bieden topkwaliteit en een uitstekende dienstverlening aan al onze
klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een
vrijblijvende offerte voor uw bedrijf of maak kennis met ons en onze
expertise rond stoomketels.

Binnenkort meer informatie over ons voornaamste partner Viessmann : Het volledige gamma van Viessmann stoomketels zal U hier kunnen bekijken.

Boiler Service Group

Boiler Service Group: 30 jaar expertise in stoomketels en stoominstallaties

bottom of page